secretariaat

Financiele steun leden

Vanuit de gemeente Katwijk zijn er financiële regelingen die een tegemoetkoming (kunnen) zijn voor de kosten van sport. Denk hierbij aan aanschaf van sportkleding en contributies. Samen met de gemeente zijn wij van mening dat iedereen mee moet kunnen doen, ongeacht hun financiële situatie. Daarom zijn er regelingen binnen de gemeente zoals het Jeugdfonds Sport & Cultuur en de Doe Mee! regeling. Deze kunnen ouders helpen de contributie te betalen voor hun kind bij een sportclub of culturele vereniging.

Hoewel de informatie over deze regelingen op de website van de gemeente staat, is ons gevraagd dit ook via onze website te delen met onze leden. Dat is dan bij deze geregeld

Korte uitleg van de regelingen:

  • Jeugdfonds Sport & Cultuur: Voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Het fonds betaalt de kosten van lidmaatschap, lessen of materialen. Het aanvragen gebeurt via het Sociaal Wijkteam: www.katwijk.nl/sociaalwijkteam.
  • Doe Mee! regeling: Voor jong en oud. Deze regeling biedt financiële steun voor sport, cultuur en andere vrijetijdsactiviteiten. Aanvragen kan direct op www.katwijk.nl/doemee.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Rijnsburgse Boys