Dit jaar bestaat Rijnsburgse Boys 85 jaar. In verband hiermee is er op vrijdagavond 9 oktober a.s. een jubileumdiner. Het 7-gangendiner vindt plaats in het businesshome. Het belooft een gedenkwaardige avond te worden. Er is een verfijnd menu met bijpassende wijnen samengesteld door een drietal Nederlandse topkoks van gerenommeerde restaurants. Tussen de gangen door wordt voor verrassende optredens gezorgd.
Een plek aan tafel kost € 150 per persoon. Bedrijven kunnen een hele tafel reserveren voor 10 personen (kosten € 1500). De ontvangst is tussen 18.30 en 19.00 uur. De dresscode is tenue de ville.
Aanmelden
Wilt u graag mee-eten? Aanmelden voor het diner kan bij Peter van der Mey via peter@pvandermey.nl. U kunt aan hem ook eventuele dieetwensen doorgeven. Wilt u eerst meer informatie neem dan contact op met Cees Driebergen via 06-53 38 95 76 of cees@ceesdriebergen.nl.
MENU
Vrijdag 9 oktober 2015, aanvang 18.30 uur
Tonijn tataki met romesco-crème, geroosterde amandelen en Daikon cress
*******
Bouillabaise van krab en kreeft met kerrieschuim en een dim sum van Noordzeekrab
*******
Op de huid gebakken zeebaars met zeemelde en een beurre blanc van gerookte boter
*******
Kalfshaas met pastinaakcrème, fondant aardappel en cepes-saus
*******
Bastiaanse blauwschimmelkaas met crème van oude kaas en crunch van brioche
*******
Ton sur ton van chocolade
******
Koffie met friandises
Het diner wordt verzorgd door:
- Michel Westerman, chef-kok van Hotel Okura Amsterdam
- Sander Westerman, chef-kok van Blooming Hotel in Bergen
- Folkert van der Jagt, chef-kok van Hotel Jan Tabak in Bussum
- Bart van den Hauten, general manager van NH Hotel Amsterdam City Centre
- Jan Schramowski, manager food & beverage bij NH Hotels en oud-chef-kok van Grand Hotel Krasnapolsky
- Henk Postma, directeur NH Château Marquette in Heemskerk