Henk Hogewoning

Presentatiegids valt deze week op de mat

Afgelopen weekend is het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids overhandigd aan trainer René van der Kooij en clubvoorzitter Koos van Rossum. Eind deze week worden de gidsen bezorgd bij leden, businessclubleden en reclamebordhouders.

De eerste gidsen werden uitgereikt door Zeger van der Plas en Perry Veilbrief van Drukkerij De Bink uit Leiden, producent van de 70 pagina’s tellende gids. Dit gebeurde vrijdagavond na afloop van een bijeenkomst voor leden van de Rijnsburgse businessclub in het sponsorhome. Nieuwe trainer René van der Kooij gaf die avond een boeiende presentatie over zijn bekeravonturen met zijn vorige club Hercules en zette uiteen wat zijn voetbalvisie is.

Veel interviews
De nieuwe presentatiegids bevat een keur aan artikelen, geschreven door de leden van het webteam van Rijnsburgse Boys. Het bevat onder andere interviews met voorzitter Koos van Rossum, trainer René van der Kooij en de spelers Roderick Gielisse en Rob Zandbergen. Ook diverse nieuwe bestuursleden worden voorgesteld. Uiteraard ontbreken profielen en foto’s van de nieuwe spelers niet. Rode draad door het blad heen zijn korte interviews met de partners van spelers en stafleden over hoe hun matchday eruit ziet. Het magazine wordt afgesloten met een uitklapbare teamfoto van de Boys.