secretariaat

RBB JO9-3 op bezoek bij Sparta

Maandag 14 oktober kregen we een appje; de shirtsponsor van de JO9-3 (Hoogenraad & van Loon) heeft kaarten voor de jongens voor de wedstrijd Sparta- Almere City. Of de jongens mee willen. Natuurlijk willen ze mee, naar een echt stadion een echte wedstrijd kijken. Al was het voor sommige een teleurstelling toen ze hoorde dat Mbappé en Ronaldo niet op het Kasteel spelen.

De hele week galmde de Sparta mars in de acht woonkamers in Rijnsburg, want er moest wel meegezongen worden met de opkomst van de spelers. Na zaterdag eerst nog een wedstrijd gespeeld te hebben tegen Lisse was het om 15.00 uur eindelijk zo ver. Julien, Aron, Sil, Jay, Troy, Jack Lennon en Jamie gingen helemaal naar Rotterdam.

In Rotterdam aangekomen hadden de jongens eerst nog een missie. Op de foto met het Sparta stadion, want dat leverde een broodje kroket op.

Na een hele spannende wedstrijd was het tijd om weer richting huis te gaan. Slapen deden ze voorlopig nog niet, want eerst moesten alle verhalen verteld worden. Het was een fantastische belevenis!

Namens deze weg willen wij Sander van Hoogenraad & van Loon bedanken voor de kaarten.

Arthur, Terry en Cees bedankt voor de begeleiding!