Bram van Egmond

Teams van de week op zaterdag 12 oktober 2024

Iedere week maakt fotograaf Jan Jungerius een rondje langs de velden op Middelmors om foto’s te maken bij wedstrijden van een aantal teams van Rijnsburgse Boys.

Het was afgelopen zaterdag lekker fris langs de velden, maar gelukkig was het droog.

Rijnsburgse Boys JO10-4 mocht aantreden tegen HVV JO10-4. De jongens van HVV spelen in dezelfde kleuren als Rijnsburgse Boys, dus hielden de uien hun jasjes aan. De tegenstander deze ochtend was echt een maatje te groot. Het verschil was in de uitslag duidelijk zichtbaar, maar er zat wel plezier in het team.

Rijnsburgse Boys JO8-4 had het ook moeilijk tegen Lugdunum JO8-01. Jammer dat de jongens nog niet wakker waren het eerste kwart, maar na een peptalk ging het stukken beter. Er werd volop gescoord aan beide kanten en aan het eind was het 4-9 voor Lugdunum. Het mooiste was toch wel het wederzijds respect over en weer naar elkaar. En dat is toch wel het belangrijkste.

Rijnsbugse Boys JO11-5 trad aan tegen Ter Leede JO11-5. Onze jongens waren een maatje te groot voor de ploeg uit Sassenheim. Na vele aanvallen van Rijnsburgse kant stond de teller na het eindsignaal op 8-2. Hierna volgde een vreugde explosie van ongekende vorm. Het hele team stond te springen en te dansen op het veld.

Rijnsburgse Boys JO12-2 mocht de degens kruizen met ASC JO 12-5.  De gasten uit Oegstgeest hadden weinig in te brengen tegen een goed voetballend Rijnsburgse Boys. Niet dat het een makkie was, maar het oogde van Rijnsburgse kant iets makkelijker. Zeker het aannemen en passen zag er goed uit.