Rijnsburgse Boys

Week van de scheidsrechter

Van 5 Oktober tot en met 13 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats en is het moment daar dat we onze scheidsrechters op het veld weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden!

De ‘Week van de Scheidsrechter’ is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat zoveel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Aan dit initiatief doen wij als Rijnsburgse Boys vanzelfsprekend ook mee en daarom zullen we hier de komende zaterdag gepaste aandacht aan besteden door alle scheidsrechters een bloemetje te geven als dank van onze waardering voor hun wekelijkse inzet.

De leiders en trainers kunnen hier van hun kant gevolg aan geven door hun team (standaard) mee te laten doen in het bedanken van de scheidsrechter na de wedstrijd. Een even vanzelfsprekende als belangrijke waardering!

En mocht u interesse hebben om scheidsrechter te worden of weet u iemand die u hier geknipt voor vindt? Laat het ons weten door ons te mailen naar of scheidsrechters@rijnsburgseboys.nl of secretaris@rijnsburgseboys.nl