Henk Hogewoning

Word niet-spelend lid van Rijnsburgse Boys

Dit seizoen staan er weer geweldige affiches op de kalender voor het eerste elftal van Rijnsburgse Boys. Uiteraard mooie derby’s tegen Quick Boys, Katwijk en Noordwijk, maar ook andere topwedstrijden tegen onder andere Spakenburg, HHC Hardenberg, De Treffers en AFC.

Wil je deze wedstrijden bijwonen, word dan niet-spelend lid van Rijnsburgse Boys. Een lidmaatschap als niet-spelend lid kost 134 euro; 66+’ers betalen 79 euro. Als lid kun je alle resterende 16 thuiswedstrijden voor de competitie gratis bezoeken, ook de derby’s thuis tegen Katwijk en Quick Boys op respectievelijk zaterdag 28 september (Katwijk thuis) en zaterdag 7 december (Quick Boys thuis).

Voorkom teleurstelling bij derby’s
Voor de derby’s tegen Katwijk en Quick Boys is waarschijnlijk geen kaartverkoop mogelijk. Net als vorig seizoen hebben, zo is de verwachting, alleen leden toegang tot deze wedstrijden. Dus om te voorkomen dat je eind september en begin december niet wordt toegelaten tot de spannende dorpsderby’s, raden we je aan om niet-spelend lid te worden.

En nog een voordeel: lid worden is bovendien goedkoper dan elke week een losse kaart kopen en het is gemakkelijk, want je kunt op vertoon van je kaart zo doorlopen.

Aanmelden als lid van Rijnsburgse Boys kan via dit formulier.